Online fogadóórák

Kedves Szülők!

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a fogadóórákat online szervezzük meg, 2021. április 19-i napon, 16,00-18,00 óráig (10 percenkénti idősávokban), a Google Meet platformon. 

Kréta rendszerben értesítést fognak kapni a fogadóórára való jelentkezési lehetőségről, a rendszer minden egyes tanár „nevében” küldeni fog egy értesítést, erre kell reagálni (jelentkezni fogadóórára).

A jelentkezés útvonala: Információ fülön Fogadóóra gombra kattintva kiválasztható az időpont. A sikeres időpont foglalásról a rendszer küld egy értesítést.   

A fogadóórán való részvételhez (az online térben) szükséges egy gmail.com végződésű e-mail cím, más típusú e-mail címekkel sajnos nem tudnak részt venni. 

 A fogadóórát tartó tanár legkésőbb 2021. április 16-án 16,00 óráig küldi a linket, melyen keresztül a kijelölt időpontban részt tudnak venni a fogadóórán (természetesen csak azok a szülők, akik jelentkeztek). A linkre kattintva a pedagógus engedélyezi a belépést. Aki a megadott időpontig nem kap e-mailt a fogadóóra elérhetőségéről, kérem jelezze ezt az illetékes szaktanárnak. 

Kérjük, az idősávok pontos betartását!

 

Köszönettel,

Jávor Annamária

intézményvezető

You may also like...